Het kiezen van uw trouwalbum

Trouwlocaties in Friesland

Friesland is een prachtige provincie en biedt veel mooie trouwlocaties voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en sfeervolle plek om hun bruiloft te vieren. Of je nu op zoek bent naar een romantische locatie aan het water of juist een historische locatie vol karakter, in Friesland is voor ieder wat wils. Het zijn teveel prachtige trouwlocaties om op te noemen, maar hieronder toch een greep uit de vele mogelijkheden.

Trouwlocatie Beetsterzwaag

Een van de meest populaire trouwlocaties in Friesland is het prachtige landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Dit historische landgoed beschikt over een romantisch kasteel, een prachtig park en een schitterende tuin. Het is de perfecte plek is voor een sprookjesachtige bruiloft.

Trouwlocatie Lemmer

Het Woudagemaal in Lemmer is een verrasende maar erg populaire trouwlocatie in Friesland. Dit UNESCO Werelderfgoed is een bijzonder industrieel monument en biedt een unieke en industriële sfeer voor een huwelijksceremonie.

Trouwlocatie Oenkerk

Ook hoog op de lijst met populaire trouwlocaties in Friesland is Landgoed Stania State in Oenkerk. Dit is voor mij om de hoek. Dit landgoed is gelegen in een prachtig park en beschikt over een stijlvolle Oranjerie en diverse feestzalen. Hier kun je elkaar het ja-woord geven en genieten van een heerlijk feest omringd door groen en historie.

Trouwlocatie Dokkum

Wil je een trouwerij in een brouwerij? Dat kan!  Brouwerij Dockum heeft een pachtige ruimte met een terras op de begane grond en een overkapte ruimte op de verdieping. Vanuit de zaal heb je door een glazen wand een prachtige kijk op de grote koperen ketels. Hapjes en drankjes gegarandeerd goed.

Trouwlocatie Heerenveen

Dan het prachtige landgoed Oranjewoud in Heerenveen. Dit landgoed beschikt over een schitterende villa, een romantisch park en een prachtige orangerie, waardoor het de perfecte locatie is voor een stijlvolle en elegante bruiloft.

Trouwlocatie Leeuwarden

Het historische pand van de Kanselarij in Leeuwarden beschikt over een sfeervolle binnenplaats en verschillende stijlvolle zalen, waardoor het een unieke en bijzondere plek is om elkaar het jawoord te geven.

Trouwlocatie Ysbrechtum

Een andere bijzondere trouwlocatie in Friesland is Landgoed Epemastate in Ysbrechtum. In 2022 is dit landgoed verkocht. Dit prachtige landgoed is omgeven door water en beschikt over een karakteristieke kop-hals-romp boerderij uit de 17e eeuw. Hier kun je elkaar het ja-woord geven in de romantische boomgaard of genieten van een intiem feest in de sfeervolle Deel.

Trouwlocatie Leeuwarden

Voor een unieke trouwlocatietussen de dieren kan je terecht bij Aquazoo Friesland in Leeuwarden. Hier kun je trouwen temidden van flamingo’s, pinguïns en andere bijzondere dieren in een van de ruime en moderne zalen. Na de ceremonie kunnen jullie genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest omringd door de mooie dieren.

Trouwlocatie Bolsward

Als je op zoek bent naar een historische en sfeervolle trouwlocatie, dan is de Martinikerk in Bolsward een prachtige optie. Deze kerk stamt uit de 13e eeuw en heeft een bijzondere uitstraling en sfeer. Hier kun je elkaar het ja-woord geven temidden van het historische decor en genieten van een intieme ceremonie.

Trouwlocatie Allingawier

Allingastate in Allingawier is ook een schitterende trouwlocatie in Friesland. Dit landgoed is omgeven door groen en beschikt over een romantische kerkruïne en diverse sfeervolle zalen. Hier kun je genieten van een intieme ceremonie en een feest omringd door historie en natuur.

Vragen? Afspraak maken?

Ik vertel u graag meer