Beschrijving Trouwfotografie-pakket •Trouwfoto's Nederland • 1

Beschrijving van de trouwreportages

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Bedankt dat jullie voor jullie speciale dag op interesse hebben in mijn trouwfotografie. Ik vertel graag wat meer over wat ik jullie voor jullie trouwreportage kan bieden.

Hoe fotografeer ik op jullie trouwdag?

Ik ben het grootste deel van jullie dag onopvallend aanwezig, behalve bij de fotoshoot en de groepsfoto’s. Ik probeer de emoties van jullie en jullie gasten in spontane foto’s te vangen. Mijn stijl van nabewerking is eerlijk en natuurlijk. Ik laat de kleuren mooi uitkomen en scherp her en der het beeld iets aan. Ik maak de foto’s zo dat jullie jezelf en je trouwdag er in herkennen.
Tijdens de fotoshoot houd ik het ook graag spontaan en natuurlijk. Ik wil graag dat jullie dingen doen zoals je dat altijd doet. Ik zal je bijvoorbeeld vragen elkaar eens vast te houden en aan te kijken. Of stap eens lekker op die schommel. 😀
Op jullie trouwdag gebruik ik twee camera’s en heb ik een derde bij me als reserve. 

Wat zit er in de aangeboden trouwreportages?

📷een vrijblijvende kennismaking. Het is goed te weten of we een klik hebben voordat jullie mijn aanbod accepteren.
📷een pre-wedding shoot tijdens de kennismaking of op een beter moment in Dokkum of Epe. Gratis vanaf een trouwreportage van 10 uur of meer. Anders tegen meerprijs.
📷het aangeboden uren fotografie op jullie bruiloft.
📷inzet van een drone voor foto’s met een hemels perspectief.
📷een leuke en handige USB-pen met alle nabewerkte foto’s en slide-show, het aantal hangt af van het aantal uren van de bruidsreportage.
📷een online album met alle nabewerkte foto’s en slide-show.
📷10 foto’s binnen 24 uur na jullie bruiloft in het online album, om na te genieten en om te delen.
📷fotoboek 20x20cm, 20 pagina’s, zelf samen te stellen uit je online album
📷een leuke slideshow met een overzicht van jullie dag.
📷afhankelijk van het pakket een aantal gratis afdrukken en/of een grote afdruk van jullie mooiste foto.
📷afhankelijk van het pakket korting op een trouwalbum
📷BTW
📷reiskosten (voor de Waddeneilanden geldt er een toeslag).
📷een second shooter op de bruiloft is mogelijk, ik bespreek graag de mogelijkheid en de extra kosten met jullie

Drone-fotografie op je bruiloft

Als het weer en de trouwlocatie het toelaten zal ik behalve mijn normale camera’s ook een drone inzetten. Hiermee kan ik luchtfoto’s bij de reportage leveren. Een hemels perspectief van jullie grote dag.  😀

Pre-wedding shoot gratis vanaf 10-uren-pakket

Ik doe graag een pre-wedding shoot met jullie. Daardoor zijn we al wat aan elkaar gewend, wat op jullie trouwdag ook fijn is. Ook houden jullie er leuke foto’s aan over die heel geschikt zijn voor een save-the-date of een uitnodiging. Vanaf een reportage van 10 uur is de pre-wedding shoot gratis. Deze fotoshoot doen we bij geschikt weer tijdens de kennismaking, bij slecht of koud weer kunnen we het later doen in Dokkum of Epe.

Online Album met jullie trouwfoto’s

​​Dit is een afgeschermde omgeving waar jullie toegang toe krijgen. Hier komen al jullie nabewerkte foto’s in. Je kan ze hiervandaan delen op social media of de hele galerij delen met familie of vrienden, maar je kan ze ook downloaden, zo vaak als je wilt. Ook kan je hier je afdrukken, fotoboek/album en wandversieringen bestellen. Neem voor een beeld hierbij alvast een kijkje bij het voorbeeld-album. Je hebt dan ook een idee van mijn soort fotografie.

Jullie trouwfoto’s op een USB-pen

Jullie krijgen een leuke USB-pen met al jullie nabewerkte trouwfoto’s in hoge en normale resolutie. Hoge resolutie is 300 ppi voor drukwerk, normale resolutie is 96 ppi voor toepassing op beeldschermen. Ook de slideshow staat op de USB-pen.

Fotoboek

Jullie krijgen bij de reportages een fotoboek kado. Het meet 20×20 cm en heeft 20 pagina’s in een linnen omslag. Het is een leuk boekje maar geen trouwalbum. Je kan het naast een album houden maar ook kado doen aan ouders of getuigen, het bestellen van extra exemplaren is geen probleem. Ook leuk is om het fotoboek te gebruiken voor de pre-wedding shoot.

Groter trouwalbum (optioneel)

Ik kan ook jullie grote album verzorgen. Ik kan je diverse albums leveren. Deze kan je online zelf samenstellen via de webshop maar ik kan ook luxe Konpoli albums leveren. Jullie bepalen altijd zelf hoe het er uit gaat zien maar de kwaliteit is sowieso goed. Ook wat er in komt bepalen jullie zelf. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik een paar voorbeelden van albums laten zien. Op deze albums krijg je korting bij de pakketten vanaf 8 uren.

Tip:
Een trouwalbum kan een leuk kado zijn voor ouders die jullie iets blijvends willen geven.

Jullie trouwfoto’s afdrukken en fotokado’s (optioneel)

Ik kan jullie losse afdrukken, vergrotingen en wandversiering van professionele kwaliteit leveren. Heel wat beter dan de fotoservice van de drogist om de hoek. Je kan deze bestellen vanuit jullie online album, in de winkeltab waar je ook albums en boeken samen kan stellen.

Trouwfotograaf ziek. Wat nu?

Het is bij een bruiloft nog niet gebeurd, maar ik kán natuurlijk een keer ziek zijn. Dit mag vlak voor jullie bruiloft jullie probleem niet zijn. Als ik ziek ben zoek ik iemand anders voor jullie. Ik heb een vaste vervanger voor dit soort gevallen, maar voor als die ook niet kan heb ik nog een netwerk van zo’n 100 getrainde trouwfotografen achter de hand.

Tot Slot

Als er vragen zijn stel me die dan vooral, ik beantwoord ze graag. Ik spreek ook graag met jullie af om kennis te maken, ook als jullie er nog niet helemaal uit zijn. De ontmoeting is helemaal vrijblijvend. Als jullie besluiten met mij door te gaan krijgen jullie de definitieve offerte die helemaal aan jullie wensen voldoet, samen met een reserveringsfactuur van 20% van het offertebedrag. Pas met het betalen van de reserveringsfactuur accepteren jullie de offerte.  Aan mijn kant leg ik op dat moment jullie trouwdatum voor jullie vast.

Trouwfotograaf Friesland