Toen ik zag dat je standaard een reserve trouwfotograaf

hebt geregeld, was ik eigenlijk al om.

Zeker op uw bruiloft

Waarom Trouwfoto's Nederland •Trouwfoto's Nederland • 1

Waarom Trouwfoto’s Nederland?

Een fotograaf kies je natuurlijk vooral om de stijl van fotograferen, maar daarover staat al genoeg op deze site. Wat ook belangrijk is, is wat er mis kan gaan en hoe dat voorkomen wordt. want u wilt natuurlijk dat alles goed gaat, zeker met de trouwfoto’s. U kunt het tenslotte niet overdoen. Over de trouwfotograaf hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Bij mij weet u wie er komt, we hebben -als u dat wilt- al wat geoefend dus we zijn aan elkaar gewend. Mijn hele manier van werken is er op gericht geen risico te lopen.

trouwfotograaf ziet Bruidspaar dansend in een kas op bruiloft

Wat als de trouwfotograaf plotseling ziek is?

U moet er niet aan denken: U heeft uw trouwfotografie goed geregeld maar de trouwfotograaf meldt zich een dag of enkele dagen van te voren ziek. Betekent dit dat u geen trouwfoto’s heeft? Gelukkig niet. Dit mag uw probleem niet zijn. Voor dit soort gevallen heb ik een vaste reserve-trouwfotograaf achter de hand waarmee ik supersnel kan schakelen. Als deze ook niet kan heb ik nog een netwerk van ruim honderd professioneel getrainde trouwfotografen waar ik een beroep op kan doen. De kans dat u zelf nog een trouwfotograaf moet regelen is daardoor bijzonder klein.

Kan de camera niet kapot gaan tijdens de bruiloft?

Er kan altijd iets kapot gaan. Maar alles wat ik als trouwfotograaf nodig heb, heb ik extra bij me. U zult mij met twee professionele camera’s zien lopen maar ik heb een derde in de tas. Elke foto die ik maak wordt meteen op twee geheugenkaarten weggeschreven. Ik heb twee lenzen die ik het meest gebruik maar ik heb daar vervangers voor bij me. Ook heb ik extra accu’s voor de camera’s bij me en meerdere flitsers.

Uw trouwfoto’s zijn zeker, ook ná uw bruiloft

Als ik thuiskom worden uw trouwfoto’s direct op mijn computer gezet en ik maak daar ook direct een back-up van. Een paar uur later wordt er van die back-up automatisch nog een back-up gemaakt die ver buiten de deur wordt bewaard. Zodat ik uw foto’s niet kwijtraak, ook niet als u ze al gekregen heeft. Ik kan jarenlang probleemloos nóg een keer leveren. Ook kan er weer een nieuw identiek album gemaakt worden. Dat is een veilig idee voor als u uw trouwfoto’s kwijtraakt.

Voor het geval mijn computer er mee ophoudt voordat ik u uw foto’s en uw album heb geleverd staat er een andere computer klaar die al is ingericht voor fotobewerking. Ook deze computer wordt regelmatig getest.