Project Description

Trouwfotograaf Kampen, Overijssel

Trouwen op een boerderij in Overijssel. Trouwen in je eigen tuin, in je eigen huis. Dat is natuurlijk geweldig! Ook leuk voor deze trouwfotograaf die graag op de mooiste trouwlocaties komt. Het bruidspaar vierde hun bruiloft thuis op hun boerderij in Kampen. Een bijzondere plek op de kaart, ingeklemd tussen Gelderland, Flevoland, Friesland en Drenthe. Voor mij weer goed te berijden vanuit Epe. Ze hadden de schuur van hun fraaie woonboerderij feestelijk aangekleed. Het was begin juni. Het was winderig maar toch een mooie dag voor een bruiloft in de open lucht en dus een goede dag om de mooiste trouwfoto’s te maken.

De dag was goed gevuld. De bruiloftsgasten, waaronder Amerikaanse familie, waren gaan zitten in de in de tuin klaargezette witte stoelen. Daarna nam ook de bruidegom plaats op eigen strobalen waar een kleed over was gelegd. De hond van het bruidspaar was natuurlijk ook op deze bruiloft aanwezig, de bruidegom hield haar aan de lijn

Iedereen stond op toe de bruid door haar vader naar voren werd gebracht en hij haar weg mocht geven. Na een warme en persoonlijke speech van de trouwambtenaar werd het stel door haar officieel in de echt verbonden.

En toen was het champagnetijd! Lekkere hapjes genoeg, al kwamen ze niet van eigen boerderij maar werden ze perfect verzorgd door de cateraar. En fototijd voor de familiefoto’s natuurlijk. Direct buiten het erf lag de dijk waar mooie en spontane foto’s gemaakt konden worden. De bruid liet zich lachend door vrienden optillen, wat heel leuke foto’s gaf.

Na de plechtigheid en ging het trouwfeest in de schuur door tot in de kleine uurtjes. Er was een DJ ingehuurd die de meest swingende muziek speelde. Om privacyredenen en op verzoek van het bruidspaar staan hier geen foto’s van dansende gasten, maar leuk was het zeker!