Trouwfotograaf Groningen: kas De Rousant in Zoutkamp

Trouwfotograaf Groningen: trouwlocatie in de kas van camping De Rousant in Zoutkamp. Deze omgebouwde kas is nu een geweldige trouwlocatie. Ook als je trouwt in de winter, het voorjaar of de herfst, ook bij slecht weer trouw je nog steeds goed in de kas. Zoutkamp ligt in Noord-West Groningen, vlak onder het Lauwersmeer en vlak tegen de provincie Friesland aan. De camping ligt op een schiereiland in het Groningse Reitdiep

Het bruidspaar Floris en Aniek trouwde op 19 maart, nog steeds winter maar net voor het begin van de lente. Het weer was er naar. Buiten was het zonnig maar behoorlijk koud. In de kas merkte je niets van de wind maar wel van het zonnetje, daardoor was de temperatuur heerlijk. Een kas als deze, die er speciaal voor omgebouwd en gezellig ingericht is, leent zich prima voor een bruiloft. Als het moet in de winter kunnen de vele gezellige vuurhaarden aangestoken worden maar dat was voor dit bruiloftsfeest niet nodig. Voor gasten die graag blijven overnachten zijn er diverse accommodaties beschikbaar.

Floris en Aniek hadden zorg besteed aan de aankleding van de kas. Alles zag er prachtig uit, voor mij als trouwfotograaf was het dan ook zeker een geweldig feest. Ook hun eigen uiterlijk hadden ze goed laten verzorgen, waardoor het stel er prachtig uitzag op hun trouwdag. De zon werkte ook mee om alles er mooi en vrolijk uit te laten zien.