Trouwfotograaf Friesland: Vrouwbuurtstermolen

Friesland heeft veel mooie locaties voor een trouwfotograaf en deze molen is er zeker één van. Trouwen bij een molen in Friesland in juni: Het kan alle kanten opgaan. Het was wel bijzonder heet, die 26e juni, maar het werd een feest voor mij.  De felle zon hield de temperatuur de hele dag boven de dertig graden. Die dag trouwden Reina en Jouke. Ik was er bij vanaf de voorbereiding van de bruid tot en met het feest ‘s avonds. Ze vierden hun bruiloft op de molen in Vrouwbuurtstermolen in Friesland, boven Leeuwarden. Als vertreklocatie koos ik dan ook Dokkum. Ik mocht hun trouwfotograaf zijn en het leverde warme en spontane trouwfoto’s op.

De hitte mocht de Friese pret niet drukken. Ze hadden met hun gasten de dag van hun leven en ik was blij dat ik hun trouwfoto’s mocht maken. Onderstaand een kleine greep uit de foto’s die ik het bruidspaar mocht leveren als herinnering aan hun trouwdag.

Dat Reina en Jouke blij waren met hun trouwreportage bleek uit de review die Reina voor mij achterliet op Facebook:

Tim is echt een aanrader! Prachtige foto’s van onze trouwdag en onopvallend aanwezig. Op de juiste momenten de perfecte foto! Ook de kinderen heeft hij mooi op de foto gekregen. Kortom, een aanrader!