Trouwfotograaf Friesland: Trouwlocatie Stadhuis. Leeuwarden

Trouwfotograaf Friesland: In Leeuwarden vind je de mooiste trouwlocaties en feestlocaties waar ik als trouwfotograaf in Friesland graag kom. Dat het dicht bij Dokkum ligt is mooi meegenomen. Dit bruidspaar had als trouwlocatie gekozen voor de grandeur van het oude stadhuis in Frieslands hoofdstad Leeuwarden. De oude raadszaal is nu terecht een populaire Friese trouwlocatie.

Het begon al bij de voorbereidingen van het bruidspaar. Ik had al met de bruidegom besproken wat voor hem belangrijk was aan zijn outfit, behalve dan natuurlijk zijn trouwpak. Voor hem waren dat toch wel zijn horloge en zijn schoenen. Deze details wilde hij graag op de foto hebben. Met de bruid had ik dit niet van te voren besproken maar tijdens het aankleden van de bruid, waar haar moeder bij hielp, hadden we het er over. Toen kwamen familiesieraden naar voren die zij droeg, en ook bij haar de schoenen.

De aankomst van de gasten was ook bij het bruidspaar thuis, het duurde niet lang of de kamer stond vol met feestelijk uitgedoste mensen. De make-up van de bruid werd nog even bijgewerkt en in een afgehuurde witte Tesla gingen we naar het Westerpark in Leeuwarden. Het was inmiddels mooi weer geworden en het park leende zich goed voor de fotoshoot. De fonteinen in het park vingen het zonlicht en kaatsten het geweldig mooi terug.

Hierna ging het in de richting van het oude Stadhuis. De sfeer van de oude trouwzaal van Leeuwarden was indrukwekkend.  In deze raadszaal werden ook Johan en Lilian door Trouwambtenaar JD van Ravesteijn met warme woorden en een vrolijke noot tot elkaar veroordeeld. Het is een geweldig leuk stel en samen met hun dochtertje Yara vormden ze tijdens hun trouwen een liefdevol gezin.

Na het Ja-woord en de felicitaties in de zaal verlieten de gasten het stadhuis Ik kon nog net een paar leuke foto’s van het bruidspaar schieten in het grote oude trappenhuis.