Het kiezen van uw trouwalbum

11 ideeen voor je trouwvervoer

Als je als bruidspaar een leuk vervoermiddel wilt hebben voor je bruiloft, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ga je op de fiets of met een helictopter? Hier zijn enkele ideeën:

 1. Limousine: Een limousine is een klassieke keuze voor een bruidspaar. Het biedt veel ruimte en comfort, en het is een geweldige manier om in stijl te arriveren.
 2. Koets: Als het bruidspaar een sprookjesachtige bruiloft wil, is een koets een goede keuze. Het is romantisch en stijlvol en zorgt voor een unieke ervaring.
 3. Oldtimer: Een oude klassieke auto kan een leuke en stijlvolle manier zijn om het bruidspaar te vervoeren. Het voegt een retro-charme toe aan de bruiloft en biedt een perfecte gelegenheid voor foto’s.
 4. Sportauto: Voor een bruidspaar dat van snelheid houdt, kan een sportauto een geweldige keuze zijn. Het geeft het bruidspaar de kans om de adrenaline te voelen en maakt indruk op de gasten.
 5. Boot: Als de bruiloft plaatsvindt aan het water, kan een boot een unieke en prachtige manier zijn om het bruidspaar te vervoeren. Het biedt een adembenemend uitzicht en maakt de bruiloft extra speciaal.
 6. Helikopter: Voor een bruidspaar dat avontuurlijk is ingesteld en van een spectaculair uitzicht houdt, kan een helikopter een geweldige keuze zijn. Het is zeker een onvergetelijke manier om op de bruiloft te arriveren.
 7. Fiets: Als het bruidspaar graag fietst, kan het een leuke en gezonde optie zijn om op een versierde tandemfiets of fiets met bloemen en slingers te rijden. Dit is een geweldige manier om de gasten te verrassen en het zorgt voor prachtige foto’s.
 8. Vespa: Een hip en trendy vervoermiddel voor het bruidspaar kan een Vespa of scooter zijn. Het is een unieke manier om de gasten te verrassen en het geeft een romantische en vintage uitstraling.
 9. Trekker: Een versierde of klassieke trekker of een oude boerenkar een geweldige manier zijn om het bruidspaar te vervoeren. Het is leuk en uniek en past goed bij de landelijke sfeer. Hiermee trek je je geliefde zeker over de streep.
 10. Paard en wagen: Een paard en wagen is een klassieke en romantische manier om het bruidspaar te vervoeren. Het is perfect voor een bruiloft in een park of in de natuur.
 11. Busje: Een vintage busje, zoals een Volkswagen-busje, is een leuke en onconventionele manier om het bruidspaar te vervoeren. Het is perfect voor een boho of hippie-bruiloft en zorgt voor een geweldige sfeer.